دعوت از سرمایهگذاران برای احداث نیروگاههای خورشیدی در خوزستان
ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی صاحب زمین در استان خوزستان میتوانند نسبت به احداث نیروگاه خورشیدی تا ظرفیت ۱۰ مگاوات اقدام کنند.
علی خدری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: امروزه به دلیل محدودیت و گرانی سوختهای فسیلی و نیز مسایل زیست محیطی، استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر رشد بسیاری داشته است و تابش خورشید بزرگترین منبع تجدیدپذیر انرژی روی کره زمین محسوب میشود.
وی افزود: در همین راستا طرح توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در قالب طرحهای انشعابی و غیر انشعابی و نیز احداث سامانههای خورشیدی به عنوان یکی از برنامههای کلان دولت در دستور کار قرار گرفته است.
خدری بیان کرد: در قالب «طرح ساخت نیروگاههای مقیاس کوچک (پنلهای خورشیدی)» مقرر شد طی پنج سال (از ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۶) تعداد ۵۵۰ هزار واحد نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی به منظور توانمندسازی اقشار کمدرآمد در سطح کشور احداث شود. بر اساس این تفاهمنامه مقرر است طی قراردادی ۵ ساله ۵ هزار واحد نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی در مناطق کمبرخوردار استان خوزستان نصب و راهاندازی شود.
وی با دعوت از سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی جهت سرمایهگذاری و احداث نیروگاههای خورشیدی در مقیاسهای کوچک و یا بزرگ در سطح استان گفت: سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی دارای زمین شخصی و یا دارای زمین در شهرکهای صنعتی یا بر روی سقف ساختمانها در شهرکهای صنعتی، میتوانند با عقد قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله نسبت به احداث نیروگاه خورشیدی تا ظرفیت حداکثر ۱۰ مگاوات اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان بیان کرد: در صورت درخواست متقاضی، صدور همزمان دو پروانه احداث تا ظرفیت ۶ مگاوات نیروگاه خورشیدی در دو مکان مجزا برای شخص امکانپذیر است.
خدری اظهار کرد: در این صورت هر کیلووات ساعت برق تولیدی این نیروگاهها برای ظرفیتهای زیر ۲۰ کیلووات با نرخ پایه ۲۵ هزار ریال و برای ظرفیتهای بین ۲۰ کیلووات تا ۳ مگاوات با نرخ پایه ۲۲هزار ریال خریداری خواهد شد.
وی افزود: از سرمایهگذاران واجد شرایط درخواست میشود تا نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سامانه ملی مجوزهای کشور به آدرس mojavez.ir در بخش احداث نیروگاه تجدیدپذیر و پاک اقدام کنند.
خدری ادامه داد: جهت توسعه نیروگاههای خورشیدی در حال حاضر با معضل تخصیص زمین مناسب روبرو هستیم و ضروری است تا سازمانهای ذیربط هر چه سریعتر همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند تا زمینه جذب سرمایهگذاران فراهم شود.
وی یادآور شد: متقاضیان نیروگاههای مقیاس کوچک (۱۰۰ کیلووات و پایینتر از آن) میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر مدیریت مصرف واقع در اهواز، امانیه، جنب پمپ بنزین، خیابان منصفی، شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و همچنین متقاضیان نیروگاههای مقیاس بزرگ (بالاتر از ۱۰۰ کیلووات) به گروه بازار برق شرکت توزیع نیروی برق خوزستان مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۳۳۳۳۶۲۱۶ ۰۶۱ تماس بگیرند.
انتهای پیام