توانمندسازی نیروهای پیمانکاری؛ نگاه تازه در قراردادهای نفتی
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، حمید علمداری گفت: برای نیروهای رسمی، رویکرد شایستهمحور در آموزش و بهرهگیری از روشهای نوین آموزشی در دستور کار قرار دارد، همچنین برای نیروهای پیمانکاری، هزینههای آموزش در قراردادها با پیمانکاران پیشبینی شده و برنامههایی برای رفع نیازهای آموزشی و آمادهسازی نیروها اجرا میشود.
وی با اشاره به شرایط سخت آبوهوایی جنوب و دشواری نگهداری نیروهای متخصص افزود: نیازهای استخدامی ما هر سال مشخص و به شرکت ملی نفت ایران اعلام میشود، اما جذب نیروهای رسمی تابع برنامههای کلان دولت و سیاستهای سازمان امور اداری و استخدامی کشور است. در حوزه پیمانکاری نیز ممنوعیت جذب جدید، چالشهایی ایجاد کرده است.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بیان کرد: بهطور میانگین سالانه ۴۰۰ نیروی رسمی و ۱۵۰ تا ۲۰۰ نیروی قرارداد مدتموقت بهدلیل بازنشستگی از مجموعه خارج میشوند. از نظر انتقال نیروها، تراز تقریباً برابر است، به این معنا که تعداد نیروهایی که به مجموعه وارد یا از آن خارج میشوند، در تعادل قرار دارند.
علمداری درباره مسئولیتهای اجتماعی در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: واحدی مستقل برای این کار وجود دارد، اما منابع انسانی نیز در زمینههایی مانند آموزش، کمک به مدارس و مساجد و سایر فعالیتهای مرتبط با معارف اسلامی مشارکت دارد. این اقدامها با توجه به توان شرکت و بهمنظور تعهد به جامعه محلی انجام میشود.
وی تأکید کرد: ادامه توانمندسازی نیروها، بهبود شرایط کار و حمایت از نیروهای پیمانکاری از جمله اهداف کلیدی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در مسیر توسعه پایدار و ارتقای بهرهوری است.