معرفی غذاهایی که نباید در مایکروویو مجددا گرم شوند

به گزارش سیتنا به نقل از ایندیپندنت، ممکن است وسوسه‌انگیز باشد که باقی‌مانده غذاها را برای یک ناهار یا میان‌وعده سریع گرم کنید، اما متخصصان می‌گویند که این کار ممکن است بیشتر ضرر داشته باشد تا فایده.

با اینکه برخی غذاها برای گرم کردن در مایکروویو بی‌خطرند، برخی دیگر هم هستند که به طور کامل باید از گرم کردنشان اجتناب کرد.

در ادامه [نام] غذاهایی آورده شده است که نباید در مایکروویو قرار گیرند.

تخم‌مرغ آب‌پز

آماندا هولتزر، متخصص تغذیه در ناتلی نیوجرسی، به فاکس‌نیوز دیجیتال گفت: «هرگز یک تخم‌مرغ آب‌پز را در مایکروویو گرم نکنید.»

«این کار باعث می‌شود که بخار و فشار در سفیده تخم‌مرغ جمع شود و ممکن است هنگام برش تخم‌مرغ به یک فوران منجر شود.»

او گفت: «این فوران ممکن است در مایکروویو، روی بشقاب یا به طرز وحشتناکی، در دهان شما هنگام گاز زدن به تخم‌مرغ رخ دهد.»

برنج

با آنکه بسیاری ممکن است درباره «سندرم برنج سرخ‌شده» شنیده باشند، [این سندرم] نوعی مسمومیت غذایی است و زمانی رخ می‌دهد که برخی غذاهای خشک مانند پاستا و برنج گرم شوند و مدت طولانی بیرون نگهداری شوند، برنج می‌تواند تحت شرایط خاصی دوباره گرم شود.

سازمان ملی خدمات سلامت بریتانیا (NHS) می‌گوید: «درمورد برنج اطمینان حاصل کنید که ظرف مدت یک ساعت سرد شده و سپس مستقیما به یخچال یا فریزر منتقل شود.»

این سازمان اضافه می‌کند: «برنج نگهداری‌شده در یخچال باید ظرف ۲۴ ساعت مصرف شود. هرگز برنج را بیش از یک بار گرم نکنید.»

غذای یخ‌زده

سازمان ملی خدمات سلامت بریتانیا توصیه می‌کند: «غذای یخ‌زده را قبل از گرم کردن کاملا یخ‌زدایی کنید.»

«ایمن‌ترین روش برای انجام این کار، یخ‌زدایی در یخچال است (هرگز این کار را در دمای اتاق انجام ندهید) یا از تنظیمات یخ‌زدایی مایکروویو استفاده کنید. پس از یخ‌زدایی غذا، آن را ظرف ۲۴ ساعت مصرف کنید.»

این سازمان توصیه می‌کند که هنگام تغذیه نوزاد احتیاط بیشتری داشته باشید: «هنگام گرم کردن غذا، اطمینان حاصل کنید که غذا کاملا بخارپز شده باشد، سپس اجازه دهید خنک شود و بعد به نوزاد بدهید.»

«اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید، غذا را به‌خوبی هم بزنید تا هرگونه حفره هوای داغ از بین برود و همیشه قبل از تغذیه نوزاد، دمای آن را بررسی کنید.»

«هر غذای از قبل پخته‌شده‌ای را که به کودک خود می‌دهید، باید فقط یک‌بار گرم شود.»

غذاهای سرشار از ویتامین سی

هولتزر گفت: «ویتامین سی هنگام قرار گرفتن در معرض گرما فاسد و نابود می‌شود.»

غذاهای سرشار از ویتامین سی [غذاهایی] مانند سبزیجات برگ‌دار، بروکلی، فلفل دلمه‌ای و انواع توت‌ها هستند.

هولتزر گفت: «برای حفظ ویتامین سی موجود در این غذاها، توصیه می‌کنم تا حد امکان آن‌ها را خام مصرف کنید.»

مرغ

هولتزر می‌گوید که از دیدگاه ایمنی غذایی، گرم کردن مرغ هیچ ضرری ندارد.

او گفت: «با این حال، از نظر کنترل کیفیت، توصیه می‌کنم که مرغ را دوباره گرم نکنید.»

«زمانی که مرغ پس از پختن در یخچال نگهداری می‌شود، چربی‌های موجود در گوشت ممکن است اکسید شوند که این امر ممکن است ساختار شیمیایی مرغ و در نتیجه طعم آن را تغییر دهد.»

او ادامه داد: «سپس، هنگام گرم کردن دوباره، هرگونه رطوبتی که در مرغ بوده تبخیر می‌شود و درنتیجه مرغی با طعم و بافت نامطلوب باقی می‌ماند.»

غذاهای دریایی

هولتزر هشدار داد: «ماهی یکی از غذاهایی است که توصیه می‌کنم اصلا دوباره [آن را] گرم نکنید.»

«گرمای زیاد مایکروویو باعث تبخیر سریع رطوبت موجود در ماهی می‌شود که این امر بافتی بسیار خشک و لاستیکی ایجاد می‌کند.»

نوتزی، سرآشپز اجرایی شرکت «ولور هاسپیتالیتی» (Valor Hospitality) در آتلانتای جورجیا، به فاکس‌نیوز دیجیتال گفت: «غذاهای دریایی برای من کاملا ممنوع‌اند.»

«گرم کردن مجدد هر غذای دریایی بدون مواجهه با برخی اثرات نامطلوب واقعا ناممکن است، اما گرم کردن غذاهای دریایی در مایکروویو به‌خصوص باعث خشک شدن آن می‌شود.»

استیک

نوتزی گفت: «گرم کردن مجدد استیک باعث از دست رفتن بافت نرم و طعم آن می‌شود، زیرا گرمای اضافی معمولا گوشت را خشک و سفت می‌کند.»

«علاوه بر این، گرم کردن مجدد اغلب به دمای نامتوازن منجر می‌شود. بخش‌هایی از استیک ممکن است بیش از حد پخته شوند، در حالی که قسمت‌های دیگر سرد باقی می‌مانند.»

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا