نتجیه یک سال استفاده از شارژ وایرلس؛ همان شارژ با سیم بهتر است!
24 دی 1403 ساعت 22:29
شما برای شارژ گوشی خود از شارژ وایرلس استفاده میکنید؟ در این بخش به شما خواهیم گفت که شارژرهای سیمی مزایای بیشتری دارند.
استفاده از شارژرهای وایرلس و اتصالهای بدون سیم میتواند جذابیت و کارایی زیادی داشته باشد، اما زمانی که از آنها برای مدت زمان طولانی استفاده کنید، خواهید دید که اتصالهای سیمی میتوانند شرایط بهتری داشته باشند؛ با ما در گجت نیوز همراه باشید تا دلایل استفاده نکردن از شارژر وایرلس را بیان کنیم.
مشکل شارژ وایرلس چیست؟
با این که شارژ وایرلس را باید به عنوان ابزاری با عملکرد ایدهآل و ساده به حساب آورد، اما این مسئله و دستیابی به نتیجه موردنظر تا حد زیادی به گوشی هوشمند شما بستگی دارد. با این که شارژ وایرلس ممکن است نتیجهای نسبتا سریع را در شارژ مجدد رقم نزند، اما قطعا یکی از قابلیتهایی به حساب میآید که کاربران تمایل دارند از آن استفاده کنند. گوشی آیفون 13 با شارژ بی سیم مگ سیف رو میزی و با استفاده از شارژر وایرلس در سریعترین زمان، مجددا شارژ شد. با این حال، دو گوشی پیکسل در زمان شارژ شدن به شدت افزایش حرارت را تجربه کردند و سرعت شارژ آنها به شکلی عجیب، پایین بود. از طرف دیگر باید بدانید قیمت شارژرهای وایرلس در مقایسه با شارژرهای سیمی به مراتب زیادتر است. به عنوان مثال، کاربران میتوانند با مبلغ پرداختی برای خرید شارژر وایرلس 15 وات، یک آداپتور سیمی 20 وات اورجینال خریداری کنند. یکی دیگر از مواردی که باید مورد توجه باشد، انتخاب شارژر وایرلس باکیفیت و کارآمد است.
آیا شارژر سیمی سریعتر است؟
بدون این که بخواهیم گوشی موبایل و نوع آن را مورد بررسی قرار دهیم، باید گفت شارژر سیمی به صورت قابل توجهی از شارژرهای وایرلس سریعتر است. شاید این سوال برای کاربران ایجاد شود که شرایط شارژ و سرعت آن در آیفون یا اندروید متفاوت است؟ در هر حالت شارژرهای سیمی میتوانند سرعت شارژ بیشتری را ارائه کنند. زمانی که شارژر وایرلس خریداری کردهاید که بین 5 تا 15 وات انرژی را ارائه میکند، خواهید دید یک گوشی را میتواند در بازه زمانی 3 یا 4 ساعت به صورت کامل شارژ کند؛ البته تجربه مدت زمان میتواند در شرایط گوناگون، متفاوت باشد. زمانی که قصد دارید مجددا گوشی موبایل خود را با استفاده از شارژرهای سیمی شارژ کنید، شاهد کاهش مدت زمان آن تا 1 ساعت خواهید بود.
به عنوان مثال، گوشی ریلمی جی تی 5 از فناوری شارژ سریع 240 وات پشتیبانی میکند که میتواند ظرف مدت چند دقیقه، ظرفیت باتری را تکمیل کند. آیفون 16 پرو از حداکثر فناوری شارژ سریع 30 وات پشتیبانی میکند و بیشتر گوشیهای پرچمدار سامسونگ با پشتیبانی از فناوریهای شارژ سریع 45 وات میتوانند عملکرد خوبی از خود نشان دهند. اینطور که پیداست، شارژرهای سیمی در مقایسه با شارژرهای وایرلس، کارآمدتر هستند. یکی دیگر از ویژگیهای مهم شارژرهای سیمی را باید پیدا کردن و دسترسی سادهتر به آنها عنوان کرد. فرض کنید در حال سفر هستید و ناگهان نیازمند شارژ باتری گوشی خواهید بود. در این حالت شما باید به دنبال تهیه شارژر باشید. نکتهای مهم که باید مدنظر قرار بگیرد، این است که پیدا کردن شارژرهای سیمی در مقایسه با شارژرهای وایرلس، کار سادهتری خواهد بود.
افزایش دمای گوشی
در صورتی که گوشی موبایل شما از طریق کابل با توان بالا همانند 65 یا حتی 45 وات شارژ شود، تقریبا به همان اندازهای باعث ایجاد حرارت در گوشی خواهد شد که از شارژر وایرلس استفاده کردهاید. با این حال، این حرارت کوتاهمدت است، چرا که احتمالا گوشی در مدت زمان کمتر از یک ساعت مجددا شارژ میشود. انتقال الکتریسیته از طریق القایی میتواند تا 50 درصد از الکتریسیته را برای گرما از دست بدهد که به صورت مستقیم به پشت گوشی منتقل میشود. در حالی که شارژ سیمی باعث ایجاد گرما میشود، اما تاثیر منفی در طول عمر گوشی ندارد یا سرعت تاثیر منفی آن، کمتر است. کاربران میتوانند برای جلوگیری از کاهش طول عمر باتری اقدامهای زیادی را انجام دهند.
جمعبندی
در حالت ایدهآل باید بدون مشکل از شارژ سیمی و وایرلس استفاده کرد. اگر با مشکلاتی همانند راهاندازی مجدد ناگهانی یا گرم شدن بیشتر از اندازه در طول شارژ مواجه نشدید، استفاده از شارژ بی سیم میتواند به عنوان یکی از سادهترین روشهای شارژ دستگاه به حساب آید. در صورت بروز مشکلات ذکرشده میتوان گفت استفاده از شارژ سیمی میتواند عملکرد بهتری از خود نشان دهد. اگر بخواهم نظر شخصی خود را به عنوان کسی که تمایل دارم در هر کاری از فناوریهای وایرلس استفاده کنم، باید بگویم شارژ کردن اسمارتفون تنها چیزی است که برای انجام آن کماکان از شارژرهای سیمی استفاده خواهم کرد.